Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

INGYENES SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

INGYENES SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

1. Ingyenes házhoz szállítás Debrecen területén belül

Bruttó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén kérhető ingyenes házhoz szállítás. Házhoz szállítás esetén a megrendelt termékeket a webáruház munkatársa szállítja ki a megadott szállítási címre egyszeri alkalommal.  A szolgáltatás ingyenes fenntarthatósága miatt a házhoz szállítások útvonalai és időpontjai gazdaságossági szempontok szerint, a webáruház munkatársai által kerülnek beosztásra. Egyedi szállítási időpontok ebben az esetben nem kérhetők.  A házhoz szállítás munkanapokon 8-18 óra között lehetséges.

Ingyenes szállítási területek: Az ingyenes házhoz szállítás Debrecen várostáblával jelzett határán belül érvényes. A Debrecen városhoz tartozó, környező kisebb településekre (Debrecen-Józsa, Pallag, Kismacs, Debrecen-Ondód) a házhoz szállítás bruttó 40.000 Ft feletti vásárlás esetén lehetséges.

2. Ingyenes szállítás országosan GLS csomagautomatába vagy csomagpontra 

Bruttó 40000 Ft feletti megrendelés esetén, illetve amennyiben a csomag súlya nem haladja meg a 39kg-ot, csomagját ingyenesen küldjük el az ország bármely GLS csomagautomatájába vagy GLS csomagpontjába. A csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre.

   

Az oldal tetejére