Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűség kedvezmény

JUTALMAZZUK A VÁSÁRLÓINK HŰSÉGÉT!

A Szépzöldfű webáruház hűség kedvezményére jogosult minden olyan vásárló (természetes vagy jogi személy), aki a webáruházban vásárlói fiókot regisztrál. A regisztráció nem kötelező a vásárlás során, de a fiók létrehozásával állandó és egyedi kedvezmények igénybevételére van lehetőség.

Állandó hűség kedvezmény

A regisztrált vásárlók részére az állandó hűség kedvezmény azonnali 5%-os árengedményt biztosít minden bruttó 15.000 Ft feletti vásárlásnál.

A kedvezmény érvényesítése:

Vásárlás előtt be kell lépni a saját fiókba.  A termékek kiválasztása után, a vásárlói kosárból a PÉNZTÁRBA LÉPÉS-re kattintva, a KUPON MEGADÁSA mezőbe írt HŰSÉG5 kód beírásával lehet a kedvezményt érvényesíteni.  A kedvezményt a pénztár automatikusan számolja és külön sorban feltünteti. A hűség kedvezmény kizárólag a nem akciós termékekre érvényesíthető. A kedvezmény a szállítási díjakra nem vonatkozik.

Egyedi hűség kedvezmény

A regisztrált vásárlók részére további egyedi kedvezményeket biztosítunk időszakos jelleggel.  A kedvezmények érvényesítése azonos módon – a pénztárba lépés után - lehetséges, mint az állandó hűség kedvezmény esetében. A beváltható kuponok kódjait, időtartamát és felhasználási lehetőségeit itt a weboldalon és a Facebook oldalunkon is kommunikáljuk az érvényességi idő kezdete előtt. A regisztrált vásárlóknak email-ben is kapnak külön értesítést az aktuális kedvezményekről.

A vásárlás során a webáruház mindig csak egy kupon kód érvényesítésére ad lehetőséget, tehát az állandó és az egyedi kódok együttes felhasználása nem lehetséges. A kupon kódok felhasználása nincs limitálva, de a webáruház fenntartja a jogot, hogy azok érvényességét, a kedvezmény mértékét, illetve a felhasználási feltételeket megváltoztassa.

Az oldal tetejére